CƠM BÒ BẰM MIX ĐẬU HŨ NON
🍃 NGUYÊN LIỆU 🍃
Thời gian chuẩn bị: 10 phút
Thời gian nấu: 15 phút
Khẩu phần ăn: 4 người
- 1 lon 300 g Súp kem gà Campbell's cô đặc pha với ½ lon nước
- Dầu ăn
- 1 củ hành tây đỏ nhỏ, xắt nhỏ
- 350 g thịt bò bằm
- 100 g rau thập cẩm đông lạnh (ngô, cà rốt, đậu hà lan)
- 2 muỗng canh nước sốt dầu hào
- 200 g đậu phụ non
- 4 chén cơm
- Tiêu đen
📜 HƯỚNG DẪN THỰC HIỆN 📜
- Đun nóng dầu trong nồi và xào hành tây cho thơm. Thêm thịt bò bằm và dầu hào. Nấu trong 3 - 4 phút.
- Cho Súp kem gà Campbell's đã pha với nước vào khuấy đều, sau đó cho rau thập cẩm vào. Đun sôi trong 6 - 7 phút.
- Nêm tiêu vào súp. Thêm đậu hũ và nấu trong 2 phút. Ăn với cơm nóng hoặc bánh mì.
BEEF AND TOFU RICE
Turn your everyday beef dish into a culinary adventure with Campbell’s Cream of Chicken Soup. Our Beef & Tofu Rice recipe will get you hooked! Try it now!
🍃 INGREDIENTS 🍃
Preparation time: 10 mins
Cooking time: 15 mins
Serving size: 4 persons
- 1 can 300 g Campbell’s Cream of Chicken - Condensed Soup, mixed with ½ Can water
- 1 small red onion, chopped
- 350 g minced beef
- 100 g frozen mixed vegetables (corn, carrot, peas)
- 2 tbsp Oyster Sauce
- 200 g soft tofu
- 4 cups cooked rice
- Black pepper
📜 METHOD 📜
- Heat oil in a pot and sauté onion until fragrant. Add minced beef and oyster sauce. Cook for 3 - 4 minutes.
- Stir in Campbell’s Cream of Chicken Soup followed by mixed vegetables. Boil for 6 - 7 minutes.
- Season soup with pepper. Add tofu and cook for 2 minutes. Serve with hot cooked rice or bread.
Tips: Minced beef may be replaced with minced lamb or chicken.